Aanmelden

Aanmelden nieuwe leerling

Alle kinderen in Nederland zijn leerplichting vanaf hun 5e verjaardag. In de meeste gevallen komen kinderen al naar school als ze 4 jaar zijn geworden. Het zoeken van een school die bij uw kind en u past is soms best moeilijk. Het onderwijs verandert steeds. Het ministerie van onderwijs heeft een website waarop algemene informatie staat over het basisonderwijs in Nederland. U kunt daar lezen wat er moet, mag en kan op de basisschool. U vindt deze informatie hier.

De gemeente Maashorst stuurt alle ouders van kinderen die in het volgende schooljaar 4 jaar worden een brief met daarin het verzoek hun kind aan te melden op een basisschool. In januari/februari houden we voor ouders een informatieavond/ inloopdag , zodat ze kennis kunnen maken met de school. Ouders kunnen hun kind het hele jaar door aanmelden. We hebben geen wachtlijst op Den Omgang. 

Denkt u dat Basisschool Den Omgang voor uw kind(eren) een fijne plek is om de schooltijd door te brengen? We nodigen u graag samen met uw kind  uit voor een persoonlijk gesprek en een rondleiding door de school!

We zijn te bereiken op telefoonnummer 0486 - 461 283 

Na het eerste gesprek, kunt u het ingevulde formulier inleveren bij de directie.

 

Aangemeld en nu?

 

Praktische informatie voor ouders van groep 1-2 

Wat leuk dat u voor Den Omgang hebt gekozen! Wij willen graag dat u en uw kind een goede start kunnen maken.

Hiervoor krijgt u van ons specifieke, praktische informatie over groep 1-2. We hopen hiermee eventuele vragen en onduidelijkheden op voorhand al voor u beantwoord te hebben. Uiteraard bent u van harte welkom om vragen aan leerkracht of klassenouder te stellen. 

Een hele fijne en leerzame tijd op Den Omgang gewenst!